Je neemt een single op, je geeft optredens en je wilt jezelf volop promoten. Tegenwoordig zijn er volop mogelijkheden zoals clipzenders, videosites en social media. 

Wij hebben ruime ervaring met het produceren van videoclips. Jaarlijks rollen er gemiddeld zo'n 50 clips bij ons van de band af. Vele Nationale sterren hebben al voor al onze camera gestaan en met succes... Sommige clips zijn tot wel 1 miljoen keer bekeken dus je mag wel degelijk spreken over "goed" gezien worden.

Om artiesten naast het maken van een clip extra te promoten bieden we je de mogelijkheid om op te treden in ons eigen tv programma "Cliphuis Café". Dit programma is inmiddels 5 jaar wekelijks te zien op ruim 1 miljoen tv aansluitingen via diverse omroepen en uiteraard via de online kanalen.

De afgelopen jaren hebben al honderden artiesten ons programma bezocht en met succes. Ze willen graag terugkomen bij het uitbrengen van een nieuwe single en extra promotie hieraan geven via de tv uitzendingen. Uiteraard hebben eigen klanten van ons bedrijf altijd voorrang om op te komen treden.

Naast de productie van een videoclip zijn we ook inzetbaar voor de registratie van bijvoorbeeld een muziek concert met meerdere camera's. We kunnen een dergelijk concert perfect registreren en gebruik maken van extra's zoals bijvoorbeeld een camera kraan.

Ook kunnen we het complete drukwerk en persen van de dvd's verzorgen. Of het gaat om 10 stuks tot een aantal duizend, we staan graag voor u klaar.

0651112378
info@zizomedia.nl

Kvk Den Bosch 16075350

BTW nummer NL148215221-B01