Je hebt een webshop en je wilt zoveel mogelijk mensen je webshop activiteiten en je producten laten zien. Maak gebruik van een online video en bereik zoveel mensen meer. De online film is perfect te gebruiken op o.a. je eigen webshop en de social media. Binnen een paar minuten tijd laat je door een krachtige video zien wie je bent en wat je verkoop. Deze online film kan versterkt worden door muziek en een duidelijke voice-over stem. 

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen , neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.

Als je een online video van je koophuis plaats dan wordt je op bijvoorbeeld Funda beter gevonden. Met video's van je artikelen werkt dat precies hetzelfde. Google indexeert webshop met online video's beter dus maak hier optimaal gebruik van.

zizomedia kan voor uw artikelen de perfecte video lanceren via de video-platforms zoals Youtube of Vimeo. Een duidelijk verhaal van wat u artikel is en wat de mogelijkheden ervan zijn. 

Webshop sites zoals bijvoorbeeld mijnwebwinkel.nl bieden de mogelijkheid om per pagina een video in te voegen.

Bent u een leek op het gebied van online video. Wij nemen u de klus graag uit handen en verzorgen het gehele traject van filmen tot het online plaatsen. Wij plaatsen de video op het gewenste video platform en u hoeft de video link alleen maar te verwerken in uw webshop. 
Naast webshop video's is er zoveel meer om online te d.m.v. een video te promoten. Wat dacht u van een video van uw koophuis, een korte bedrijfs impressie voor Facebook en Twitter of het gehele aanbod van uw reisorganisatie.

Zo heeft zizomedia o.a. ruim 200 campings in heel Europa op video vastgelegd voor Vacansoleil. Deze video's geven voor de boeker een duidelijke indruk van alle facetten die de camping te bieden heeft.

0651112378
info@zizomedia.nl

Kvk Den Bosch 16075350

BTW nummer NL148215221-B01